Coaching, Training & Wellbeing

 

COACHING, TRAINING & WELLBEING

Je relatie zit in een dip, jijzelf zit er even flink doorheen of jouw medewerkers kunnen wel een boost gebruiken. Er zijn tal van situaties waarbij je coaching of training kunt gebruiken, maar soms ook gewoon behoefte hebt aan ontspanning met een ‘praatmaatje.’ Eenzaamheid, burn-outklachten, social media druk, een gespannen werksfeer of uit elkaar groeien in een relatie het overkomt ons allemaal.  Vaak vraagt dit om professionele hulp, maar gelukkig zijn de coaching- en trainingsessies bij ‘Van Eijck’ veelal ook toereikend om een oplossing te bieden.

We leven simpelweg in een hectische tijd waar bijna iedereen te kampen heeft met weinig tijd, relatieproblematiek of stress. Wat is er dan lekkerder dan een paar daagjes onthaasten en jezelf te verwennen in ons schitterende hotel? Lekker alleen, met je partner of samen met een vriend(in). ‘Meneer van Eijck’ ligt middenin de Oisterwijkse bossen en biedt de ideale omstandigheden om uit te rusten en weer eens ècht met elkaar in gesprek te komen. Bij Van Eijck noemen we dit ‘samen zorgen voor jouw wellbeing!’

Lekker eten, drinken en ontspannen in combinatie met onze unieke haardvuursessies, bieden uitkomst aan iedereen die toe is aan een boost of nieuwe start. Door leuke activiteiten te combineren met goede gesprekken en af te wisselen met boswandelingen en rustmomenten maken negatieve gevoelens en gedachten weer plaats voor positieve. Middels een intakemoment kijken we waar jij of jullie behoefte aan hebben en stellen we een arrangement op maat samen.

Om het toch allemaal nog een beetje luchtig te houden noemen we onze arrangementen; ‘WELLBEING-ARRANGEMENTEN.’

Alleen, als stel, maar ook als vrienden of vriendinnen ben je van harte welkom.

Wat bieden we:

Persoonlijke Coaching & Wellbeing

* Wellbeings arrangement
* Praatmaatje
* Relatie coaching
* Burn-out boost
* Mental coaching
* Job coaching 

Zakelijke Coaching & Training:
* Bedrijfstrainingen
* Ontwikkeling van management skills
* Horecatraining voor kelners, koks, housekeeping en management
* Conceptontwikkeling en begeleiding van horecaprojecten

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze trainers 06-52067752