Pasen bij Meneer van Eijck

Welkom!

1e paasdag = vol
2e paasdag = vol

 

Vier de Paasdagen in smaakvolle stijl! Ons paasbuffet is een samenstelling van heerlijke smaken en feestelijke lekkernijen. Combineer een zonnige wandeling in de Oisterwijkse bossen met het lunchbuffet bij Meneer van Eijck. De kids kunnen lekker spelen in de speeltuin, jullie kunnen met familie en vrienden heerlijk eten en drinken. Dat alles is toch volop genieten! Hopelijk tot dan!

Lunchbuffet
Het buffet bestaat uit diverse soorten minibroodjes met dips, luxe beleg, soepen, koude gerechten zoals eierdop bites en salades, warme gerechten (van de buiten BBQ) en diverse desserts. De prijs is inclusief alle gerechten, verse jus, melk en ranja. Alle andere dranken dienen extra afgerekend te worden.

Tijden:
Reserveren kan tussen 11.30 uur en 12.30 uur. De eindtijd is 15.00 uur. Dan ruimen wij het buffet op en kunt uiteraard blijven zitten voor een lekkere borrel! In de avond zijn wij gewoon geopend voor diner.

Prijs:
Vanaf 11 jaar €34.95 p.p.
Kids 4 t/m 10 jaar €24.95 p.p.
Kids 0 t/m 3 jaar gratis
Maximale groepsgrootte 12 personen.

Een tafeltje reserveren voor de Paasdagen kan via onderstaand formulier. Zodra u een schriftelijke bevestiging van ons heeft ontvangen, is de reservering pas definitief.

Wij kijken er naar uit jullie te mogen ontvangen bij Meneer van Eijck!

Dag

7 + 3 =