Coaching & WellBeing

Coaching & WellBeing

Je relatie zit in een dip, jijzelf zit er even flink doorheen of jouw medewerkers kunnen wel een boost gebruiken. Er zijn tal van situaties waarbij je Coaching of WellBeing kunt gebruiken, maar soms ook gewoon behoefte hebt aan ontspanning met een ‘praatmaatje.’ Eenzaamheid, burn-outklachten, social-mediadruk, een gespannen werksfeer of uit elkaar groeien in een relatie het overkomt ons allemaal.  Vaak vraagt dit om professionele hulp, maar gelukkig zijn de Coaching- en WellBeing-sessies bij ‘Meneer van Eijck’ veelal ook toereikend om een oplossing te bieden. Onze coaches bieden dit aan onder de naam TreeTop.

We leven simpelweg in een hectische tijd waar bijna iedereen te kampen heeft met weinig tijd, relatieproblematiek of stress. Wat is er dan lekkerder dan een paar daagjes onthaasten en jezelf te verwennen in ons schitterende hotel? Lekker alleen, met je partner of samen met een vriend(in). ‘Meneer van Eijck’ ligt middenin de Oisterwijkse bossen en biedt de ideale omstandigheden om uit te rusten en weer eens ècht met elkaar in gesprek te komen. Bij TreeTop noemen we dit ‘samen zorgen voor jouw WellBeing!’

Lekker eten, drinken en ontspannen in combinatie met onze unieke haardvuursessies, bieden uitkomst aan iedereen die toe is aan een boost of nieuwe start. Door leuke activiteiten te combineren met goede gesprekken en af te wisselen met boswandelingen en rustmomenten, maken negatieve gevoelens en gedachten weer plaats voor positieve. Middels een intakemoment kijken we waar jij of jullie behoefte aan hebben en stellen we een arrangement op maat samen. Alleen, als stel, maar ook als vrienden of vriendinnen ben je van harte welkom.

Naast WellBeing bieden we ook persoonlijke- en zakelijke coaching aan. Indien jij behoefte hebt aan persoonlijke ontwikkeling op het vlak van management skills kun je bij ons terecht. Samen ontdekken we waar jij al sterk in bent en ontdekken we waar jij je verder in kunt ontwikkelen. We houden je een spiegel voor en leren je te communiceren en presenteren op managementniveau.

Mocht je als bedrijf behoefte hebben om jouw (management-) team beter te laten functioneren dan kan dat middels coaching en teambuilding. TopTree onderscheidt zich door enthousiaste coaching te combineren met ècht bijzondere activiteiten en ONTSPANNING. Boslucht, kampvuur, borrelen, diepe gesprekken, lekker eten en drinken en een geweldig bed maken onze trainingen niet tot een dertien-in-een-dozijn-beleving maar halen het beste uit jou of jouw team naar boven!

We noemen onze arrangementen; ‘Coaching & WellBeing Arrangementen.’

De TreeTop coaches en Meneer van Eijck zien uit naar je komst!

 

 

WellBeing & Coaching

* WellBeings Arrangementen:
* Relatie Coaching
* Stress Relief
* Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke & Zakelijke Coaching Arrangementen:
* Ontwikkeling van Management Skills
* Zakelijke Trainingen
* Teambuilding

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze trainers 06-52067752