Kerst bij Meneer van Eijck!

Ook dit jaar is Meneer van Eijck weer de gehele kerstperiode geopend en kunt u heerlijk genieten van verschillende lunch en diner mogelijkheden. Zo bieden wij kerstavond á la carte diner aan, 1e en 2e Kerstdag een all inclusive kerstbrunch en in de avond een 5-gangen kerstdiner. Daarnaast kunt u tijdens kerst uiteraard ook bij ons overnachten en in de ochtend genieten van het kerstontbijt.

Kerstbrunch
1e en 2e Kerstdag verzorgen wij tussen 11:30u en 15:00u een all inclusive kerstbrunch. Geen voorbereidingen thuis, gezellig met de familie bij ons genieten van:
– Luxe assortiment broodjes
– Soepen
– Warm en koud buffet
– Luxe vlees-, vis en vegetarische gerechten
– Live cooking
– Kinderbuffet
– Luxe dessertbuffet
– Diverse sappen en frisdranken
– Koffie, cappuccino en thee
– Wijnen en Bavaria bier.

De kerstbrunch is enkel o.b.v. reservering. De kleintjes van 1 t/m 3 jaar kunnen voor €14,95 genieten van de all-in kerstbrunch, de 4 t/m 12 jarige voor €24,95 en vanaf 13 jaar voor €34,95. Via onderstaand reserveringsformulier kunt u de aanvraag bij ons plaatsen. Vanaf 11:30u bent u welkom om onbeperkt gebruik te maken van de kerstbrunch. Komt u liever iets later? Gelieve uw gewenste aankomsttijd te vermelden bij de opmerkingen. De reservering is definitief wanneer u van ons de bevestigingsmail heeft ontvangen.

Helaas zijn wij tijdens de brunch volgeboekt.

Kerstdiner
Speciaal voor de kerstdagen stelt onze chef-kok een mooi 5-gangen keuzediner voor €49,50 p.p. samen. Vanaf 18:00u kunt u naast ons knapperende haardvuurtje genieten van dit diner. Klik hier voor het menu. Ook voor het kerstdiner is een reservering verplicht. Via onderstaand reserveringsformulier kunt u de aanvraag bij ons plaatsen. Uw reservering is definitief als u van ons de bevestigingsmail heeft ontvangen.

Helaas is het diner op 1e Kerstdag volgeboekt.

Wij hebben u graag te gast bij Meneer van Eijck!

Kerstbrunch

Kerstdiner