Ja, ik wil!

 

Trouwen in de bossen van Oisterwijk!

Vooropgesteld, natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Als er één dag perfect dient te verlopen, dan is het wel de dag waarop je trouwt. Als officiële trouwlocatie heeft Meneer van Eijck alles in huis om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Van een unieke ceremonie op ons terras tot een zalig diner en superfeest in onze sfeervolle zaak. Na afloop hoef je niet naar huis, maar blijf je lekker slapen met familie en vrienden in ons prachtige hotel. Zo kun je ‘s ochtends nog lekker met z’n allen nagenieten van de geweldige dag. Wat is er mooier dan trouwen op een unieke locatie midden in de Oisterwijkse bossen? Meneer Van Eijck verzorgt met veel plezier en kunde de mooiste dag van jullie leven.

Onze bruidsparen gaven gemiddeld maar liefst een 9,8 via The Perfect Wedding voor hun bruiloft bij Meneer van Eijck. Ylja van der Sluijs en Ghislane Roodhuyzen zijn de weddingplanners bij Meneer van Eijck en zij verzorgen je bruiloft met veel plezier. Neem gerust contact met ze op voor een vrijblijvend gesprek of kom langs voor een enthousiaste rondleiding.

Willen jullie je (toekomstige) trouwlocatie graag vooraf laten zien aan familie, vrienden of de ceremoniemeester(s)? Dan zijn jullie altijd van harte welkom. Onze restaurant is elke dag geopend vanaf 10.00 uur, voor de lunch, borrel en het diner.

Hopelijk mogen we jullie snel verwelkomen bij Meneer van Eijck in Oisterwijk. Want trouwen in de bossen, wie wil dat nou niet?!

” Overal werd over meegedacht en uiteindelijk was er een mooi voorstel wat ons perfect pastte. Wij hebben een geweldige dag gehad. Wat een gastvrijheid, wat een fijn personeel, stuk voor stuk allemaal op en top gastheer/gastvrouw. Alles werd geregeld en tot in de puntjes verzorgd ”
” Wauw! In 1 woord geweldig! Het team heeft onze dag echt onvergetelijk gemaakt. Niets was te gek, de service was geweldig, onze gasten kwamen niks tekort. Het eten was heerlijk, de drank vloeide rijkelijk, de decoratie was prachtig. Wij raden deze geweldige locatie iedereen aan! ” 
” Enorm bedankt voor het realiseren van onze mooiste dag!! Een enorm compliment voor het contact dat we hadden. Snelle reacties, alles was mogelijk en werd ook direct door gezet. Het was even spannend of we buiten konden trouwen ivm het weer maar op laatste moment besloten we toch dit te doen en dat was geen probleem. Tijdens de dag werd alles geregeld. Een flesje champagne voor ons op de hotelkamer, een lekker ontbijt. Echt het was geweldig en zooo mooi!! ”