Ja, ik wil!

 

Vooropgesteld, natuurlijk van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Als er één dag perfect dient te verlopen, dan is het wel de dag waarop u trouwt. Als officiële trouwlocatie heeft Meneer van Eijck alles in huis om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Van een unieke ceremonie op ons terras midden in het bos tot een zalig diner of superfeest in onze sfeervolle zaak. Na afloop hoeft u niet naar huis, maar blijft u lekker slapen met familie en vrienden in ons prachtige hotel. Zo kunt u ‘s ochtends nog lekker met z’n allen na genieten van een geweldige dag. Wat is er mooier dan trouwen op een unieke locatie midden in de Oisterwijkse bossen? Meneer Van Eijck verzorgt met veel plezier en kunde de mooiste dag van uw leven.

” Overal werd over meegedacht en uiteindelijk was er een mooi voorstel wat ons perfect pastte. Wij hebben een geweldige dag gehad. Wat een gastvrijheid, wat een fijn personeel, stuk voor stuk allemaal op en top gastheer/gastvrouw. Alles werd geregeld en tot in de puntjes verzorgd ”

In 2019 gaven onze bruidsparen gemiddeld maar liefst een 9,8 via The Perfect Wedding voor hun bruiloft bij Meneer van Eijck. Ylja van der Sluijs is de weddingplanner bij Meneer van Eijck en zij verzorgt uw bruiloft met veel plezier. Neem gerust contact met haar op voor een vrijblijvend gesprek of kom langs voor een enthousiaste rondleiding.

Capaciteit
Ceremonie: tot 115 gasten
Receptie: tot 150 gasten
Diner: tot 150 gasten
Feest: tot 200 gasten

Ruimtes
Wij bieden onze locatie exclusief (inclusief hotelkamers)  aan vanaf 35 daggasten en 85 avondgasten. Gedurende de dag kunnen jullie dus met jullie eigen gezelschap genieten van deze bijzondere dag! Na afloop ga je niet naar huis maar blijven jullie met een select gezelschap overnachten en kan er worden nagepraat tijdens het ontbijt. 

Hebben jullie een kleiner gezelschap? Dan biedt ons gezellige achterterras uitkomst! Het is mogelijk om de taart en toost, borrel en het diner hier te laten plaatsvinden. Hardere muziek is echter niet toegestaan. Achtergrondmuziek mag wel worden afgespeeld. Bij slecht weer wijken we graag uit naar een afgesloten deel van ons restaurant. Optioneel kunnen jullie gebruik maken van onze hotelkamers. 

” Wauw! In 1 woord geweldig! Het team heeft onze dag echt onvergetelijk gemaakt. Niets was te gek, de service was geweldig, onze gasten kwamen niks tekort. Het eten was heerlijk, de drank vloeide rijkelijk, de decoratie was prachtig. Wij raden deze geweldige locatie iedereen aan! ” 

Huwelijksvoltrekking
Wat is er romantischer dan trouwen onder de bomen van de Oisterwijkse bossen? Het is mogelijk om jullie bijzondere ceremonie te laten plaatsvinden op ons terras. Wij verzorgen graag een prieel, katheder en de techniek. Bij slecht weer wijken we uit naar ons restaurant. 

Toost & Taart
Dat mag natuurlijk niet ontbreken, er mag geproost worden! Jullie zijn in de gelegenheid om te toosten en de felicitaties in ontvangst te nemen. De taart mag worden aangeleverd, maar wij denken graag met jullie mee. 

Diner
Gezellig aan mooie ingedekte tafels dineren of toch liever een interactief diner? Wij bieden diverse mogelijkheden. Van (Green Egg) BBQ arrangementen met diverse vis- en vleesgerechten, salades, vers brood en frietjes tot uitgebreid gangen diner. De invulling wordt altijd in overleg met jullie afgestemd.  Daarnaast houden wij graag rekening met allergieën en dieetwensen. 

” Enorm bedankt voor het realiseren van onze mooiste dag!! Een enorm compliment voor het contact dat we hadden. Snelle reacties, alles was mogelijk en werd ook direct door gezet. Het was even spannend of we buiten konden trouwen ivm het weer maar op laatste moment besloten we toch dit te doen en dat was geen probleem. Tijdens de dag werd alles geregeld. Een flesje champagne voor ons op de hotelkamer, een lekker ontbijt. Echt het was geweldig en zooo mooi!! ”

Feestavond
De voetjes mogen van de vloer! Wij serveren gedurende de avond dranken uit het Hollands dank assortiment middels een afkooparrangement (Bavaria, huiswijnen, fris, koffie en binnenlands gedistilleerd). Optioneel kunnen er speciaal bieren en likeuren worden toegevoegd. Daarnaast serveren wij graag diverse hapjes en een midnight snack.

Wij werken samen met een vaste DJ en hij verzorgd graag de muzikale invulling tijdens jullie feestavond. Jullie zijn ook vrij om zelf de invulling hiervan te verzorgen.

Hotel
Na jullie feestavond kunnen jullie met een aantal gasten in ons hotel verblijven en de volgende ochtend nagenieten tijdens het ontbijt. Wij beschikken over 9 tweepersoonskamers, 2 eenpersoonskamers en 1 familiekamer/suite.

Willen jullie je trouwlocatie graag vooraf laten zien aan familie, vrienden of de ceremoniemeester(s)? Dan zijn jullie altijd van harte welkom. Onze restaurant is elke dag geopend vanaf 09.00 uur, voor de lunch, borrel en het diner.

 

 

Aanvraagformulier

Bubbels & bites

Instagram