Vier de liefde bij Meneer van Eijck!

Het is natuurlijk niet die éne dag, je trouwdag, het is de hele weg er naartoe wat een feestje moet zijn! Hierom hebben wij verschillende opties om jullie trouwlocatie Meneer van Eijck beter te leren kennen. Laat het genieten maar alvast beginnen!

Bubbels & Bites

Gaan jullie trouwen bij Meneer van Eijck en wil je graag op een originele manier jullie trouwlocatie te laten zien aan familie, vrienden of de ceremoniemeesters? Reserveer dan een ‘Bubbels & Bites! Proost met een glaasje prosecco, geniet van lekkere hapjes en kom alvast in de Meneer van Eijck sferen!

Dé perfecte shootlocatie

Wil je zeker zijn van dé perfecte locatie voor jullie shoot? Maak vooraf een wandeling door de Oisterwijkse bossen en vennen! De omgeving hier zit vol met prachtige vennen welke perfect dienen als shootlocatie. Wij beschikken over verschillende wandelroutes (2,6 km tot 19 km). De wandelroutes liggen voor jullie klaar, combineer het met een lekker gebakje en een koffie (to go). Een lekker La Trappe biertje met een bitterbal kan natuurlijk ook.

Wijnproeverij

Kleine versie van 3 witte wijnen en 3 rode wijnen zodat jullie kunnen beslissen welke wijnen je geschonken wil hebben tijdens jullie grote dag. Waar gaan jullie voor? Geniet van een lekker glaasje met hapjes en laat de echte wijnkenner in je naar boven komen! En het is natuurlijk ook gewoon gezellig om samen te borrelen op je toekomstige trouwlocatie 😉

Proefdiner

Diner samengesteld in overleg met de chef en de weddingplanner? Kom
het gerust proeven! De chef Robert Bruna gaat naderhand ook even met jullie zitten om eventuele wijzigingen te bespreken. Zo komen we samen
tot een perfect diner voor jullie grote dag! Dit kan enkel in overleg met Ylja en Ghislane, stuur ze dus via onderstaande button gerust een mailtje.

Romantische Getaway

Één van bovenstaande dingen combineren met een romantisch nachtje weg? Langzaam ontwaken door het gezang van de vogeltjes met een uitzicht op de Oisterwijkse bossen en vennen om vervolgens te genieten van een uitgebreid vers ontbijt op bed. Stuur ons gerust een mailtje voor meer informatie.